Våra projekt

Projekt av Plastbearbetning

Med över 25 års erfarenhet i branschen står Plastbearbetning i Stockholm som en ledande aktör inom tillverkning av skräddarsydda plastprodukter. Genom att kombinera gedigen kunskap med avancerad teknik, formar vi de mest förekommande plastmaterialen till förstklassiga produkter som uppfyller varje kunds unika önskemål. 
 
Från plexiglas och akrylplast till PET, PVC, ABS, polystyren med flera – vårt mål är att överträffa förväntningarna genom att leverera hållbara och estetiskt tilltalande lösningar för en mängd olika applikationer.
MEARCEDES EQ
AMG
Previous slide
Next slide
 

Skyltar

Vi tillhandahålla skräddarsydda material för skyltar, där varje projekt anpassas efter kundens specifika behov och önskemål. Med hjälp av modern teknik och en djup förståelse för plastens mångsidighet, skapar vi skyltlösningar som inte bara kommunicerar budskap effektivt utan också stärker varumärkets visuella identitet.

LED-belysning för skyltar

Här på Plastbearbetning besitter vi kompetens inom planering, montering och installation av LED-belysning för skyltar. Med fokus på att lyfta varje projekts visuella intryck, erbjuder vi skräddarsydda belysningslösningar som inte bara är energieffektiva utan även förhöjer skyltens estetik och synlighet.

Displaytillverkning

Med expertis i skräddarsydd displaytillverkning, erbjuder Plastbearbetning innovativa lösningar för att framhäva ditt budskap. Vi skapar engagerande och funktionella displays som effektivt fångar målgruppens uppmärksamhet.

plast med gravyr
Tryck på plast

Plastbearbetning excellerar i att tillämpa högkvalitativt tryck på plast, skapande hållbara och visuellt tilltalande produkter som effektivt förmedlar ditt budskap. Även i tryck på plastvarianter som anses nästan omöjliga att arbeta med, övervinnande tekniska utmaningar för att leverera exceptionella resultat.

Rulla till toppen