Displaytillverkning

Kundanpassade displayer för alla era behov 

Vi på Plastbearbetning AB har över 25 års erfarenhet av att tillverka kundanpassade displayer för butiker, inredning, kontor, mässor och många andra användningsområden. Våra displayer anpassas efter era specifika önskemål och krav. Oavsett om ni behöver displayer för att visa produkter, information eller för dekorativa syften, skapar vi högkvalitativa lösningar som möter just era behov. 

Bred kompetens inom displaytillverkning 

Vi arbetar med de flesta förekommande plastmaterial, såsom akrylplast, plexiglas, PET, ABS och polystyren. Detta ger oss möjlighet att erbjuda ett brett utbud av lösningar för displaytillverkning. Vår produktion innefattar processer som kapning, laserskärning, CNC-fräsning, bockning, varmformning, limning och montering.  

Kombinationen av modern teknik och traditionellt hantverk säkerställer att era displayer håller högsta kvalitet. Vi kan även integrera print, screentryck och belysning för att skapa helt unika displayer efter era önskemål. 

Så här tillverkar vi displayer 

Våra erfarna tekniker arbetar nära er genom hela processen för att säkerställa att era behov och visioner uppfylls. Vi startar med en konsultation där vi lyssnar på era idéer och önskemål. Därefter tar våra designers fram förslag på utformning och material som sedan anpassas tills ni är helt nöjda.  

Under produktionsfasen utnyttjar vi vår omfattande maskinpark och breda materialkompetens för att skapa era displayer på bästa möjliga sätt. Slutligen genomgår alla displayer en kvalitetskontroll innan leverans och installation hos er. 

Exempel på displaytillverkning 

Några exempel på displayer vi tillverkat är skyltfönsterdisplayer för modebutiker, informationsdisplayer för kontor och eventdisplayer för mässor.  

Vill ni ha kundanpassade displayer av högsta kvalitet? 

Kontakta oss på Plastbearbetning AB för en kostnadsfri konsultation om hur vi kan tillverka displayer efter just era behov och önskemål. Med vår långa erfarenhet och breda expertis skapar vi kundanpassade displaylösningar i toppklass. Tveka inte att höra av er till oss redan idag! 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen