CNC fräsning

Fräsning med hos på Plastbearbetning

CNC-fräsning är en datordriven metod för att forma plastmaterial genom att rotera en arbetsstycke mot ett skärande verktyg. CNC står för ”Computer Numerical Control”, vilket innebär att maskinens rörelser styrs av datorprogrammering. Detta ger en extremt hög precision och repeterbarhet vid tillverkning av komplexa plastdetaljer.

Fördelar med CNC-fräsning

Precision och noggrannhet

En av de största fördelarna med CNC-fräsning är den höga precisionen som det erbjuder. Datorstyrda maskiner kan arbeta med mycket små toleranser, vilket innebär att varje detalj som tillverkas blir exakt lika stor och formad som den var tänkt.

Snabb och effektiv produktion

CNC-fräsning är en mycket snabb och effektiv metod för plastbearbetning. Eftersom maskinerna är datorstyrda, kan de arbeta dygnet runt utan att stanna för raster eller underhåll. Detta innebär att produktionen kan pågå i en kontinuerlig takt, vilket ger snabbare leveranstider och lägre kostnader.

Flexibilitet i design och materialval

CNC-fräsning kan användas för att bearbeta en mängd olika plastmaterial. Detta ger möjlighet att skapa en mängd olika produkter och detaljer, från enkla komponenter till komplexa system.

Användning av kvalitetsmaterial

Vi arbetar med de flesta förekommande plastmaterial, såsom Plexiglas av Akrylplast, Pet, PVC & PVC skummadABSPolystyren och Aluminiumkomposit, för att nämna några. Genom att använda högkvalitativa material säkerställer vi att våra kunder får de bästa möjliga produkterna för deras behov.

Anpassade lösningar för varje projekt

På Plastbearbetning AB har vi mer än 20 års erfarenhet av att tillverka olika produkter enligt kundernas önskemål, och CNC-fräsning är en av våra specialiteter. Vi har stor kompetens inom området och kan garantera förstklassiga produkter med hög precision och kvalitet.

Leverans och distribution

Efter att ha tillverkat de anpassade plastprodukterna enligt våra kunders önskemål, ser vi till att de levereras säkert och i tid. Vi kan även erbjuda distribution och logistiklösningar för att möta våra kunders behov, så att de kan fokusera på sina kärnverksamheter medan vi tar hand om deras plastbearbetningsprojekt.

Fräsning med oss

Tveka inte att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa er att förverkliga era idéer och skapa högkvalitativa plastprodukter för era behov. Tillsammans kan vi skapa framtidens lösningar inom plastbearbetning!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen