Plastbearbetning

Plastbearbetning och produktion

Plastbearbetning är ett företag med mer än 20-års erfarenhet av att tillverka olika produkter utefter kundernas önskemål. Vi har stor kompetens och tillverkar förstklassiga produkter i de flesta förekommande plastmaterial. Plexiglas av Akrylplast, Pet, PVC, PVC skummad, ABS, Styren och Dibond är exempel på några plaster som vi bearbetar.

Vår produktion består av kapning, laserskärning, CNS-fräsning, bockning, vacuumformning, varmformning, limning, montering m.m. Vi kombinerar den senaste tekniken med gediget hantverk. Till detta kan vi även ombesörja print, screentryck, trä, metall, belysning, distribution etc. om så önskas. Broschyrställ från Plastbearbetning är av högsta kvalitet och vi brinner för att ligga i framkant i utvecklingen.

Vi kan hjälpa till med följande

  • Beställningsarbeten från ritning eller skiss.
  • Design och produktutveckling.
  • Standardprodukter så som ex broschyrställ, menyställ, skyltställ, skyltfickor, plexiglasboxar, skyltar, butiksinredning mm.
  • Bearbetning av skivor, stänger och rör i Plexiglas(akryl), Pet, PVC, PVC skummad, ABS, Styren och Dibond.

 

Köpa Displayställ?

Är du intresserad av att köpa ett broschyrställ? Vi levererar allt ifrån enstaka prototyper, till komplexa serieproduktioner. Vi har även ett brett sortiment av olika standardprodukter för skylt- och display, som till exempel broschyrställ. Många av dessa hittar du i vår webbutik www.plexiglasbutiken.se 

Hör av dig till oss så hjälper vi dig med hela utvecklingsprocessen, från idé till färdig produkt. Vi kompletterar eventuellt med extern tillverkning så som t.ex. screentryck och belysning samt monterar och levererar därefter din produkt så färdig som du önskar. Det finns många broschyrställ på marknaden och med oss kan du sticka ut genom att själv sätta din personliga prägel på slutprodukten.

Broschyrställ från Plastbearbetning

Våra broschyrställ kan tillverkas utefter dina önskemål och behov. Ett broschyrställ är en väldigt smidig displayprodukt eftersom den inte bara är otroligt anpassningsbar vid produktion utan användningsområdena är många. Eftersom material man kan tänkas vilja visa upp kommer i olika storlekar så. Så kan även våra broschyrställ komma i många olika storlekar. Eftersom vår produktion går från råmaterial till färdig produkt så kan vi se till att broschyrstället anpassas så att den passar just där du ska ha den.  Hur tillverkar man broschyrställ? Vi hjälper till med all typ av specialtillverkning.

Det finns fördelar med att använda akrylplast eller plexiglas som material för våra broschyrställ. En fördel är att man kan komplettera med tillbehör eller speciella designönskemål. Våra broschyrställ med screentryck och belysning har blivit otroligt populära. Där går det att skräddarsy in belysning och screentryck i t.ex. logotyper i broschyrstället. Vi anpassar allt vi producerar utefter vad produkten ska användas till. Våra broschyrställ finns på många företag och syns ofta på mässor.

Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig skapa personliga broschyrställ till dig och ditt företag. Välkommen till oss på Plastbearbetning AB!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen