Material

Plastmaterial som reklamplaster, industriplaster & byggplaster

Materialinformation är databasen för dig, som vill veta mer om plastmaterial och vilka material i plast du kan köpa av oss. Av Plastbearbetning AB behöver du inte köpa en hel skiva utan kan välja att köpa bara den bit du behöver. Vi lagerhåller de vanligaste plasterna och med vår NC styrda såg, kan vi med stor noggranhet såga till det material du behöver och snabbt leverera det till dig. I vår materialdatabas hittar du information om så väl gamla material i plast som nya spännande plastmaterial från materialtillverkarna.

Reklamplaster

Vi har plastmaterial, lämpliga för reklam. Transparent och färgat material, material för inom- och utomhusbruk, matterade material, material till ljusskyltar. Material som oftast används som reklamplaster är akryl, i folkmun kallad plexiglas, polystyren och pvc. Materialen finns i en mängd olika färger.

Industriplaster

Med egenskaperna som lätt vikt, nötningsbeständigt och kemiskt motståndskraft är plasten optimal för industridetaljer. Jämfört med traditionella material som t ex stål har plasten dessutom möjlighet att erbjuda mer ekonomiskt fördelaktiga lösningar. Material i plast, som oftast används till industridetaljer är t ex. acetal, polyeten, pvc och polycarbonat.

Byggplaster

Plastmaterialen har stora fördelar inom byggindustrin. Materialen är jämfört med många andra material lätta, är slagtåliga och har bra isoleringsförmåga, vilket efterfrågas inom byggindustrin. Här under materialinformation hittar du information om kanalplastskivor och nya Plexiglas Soundstop – plast till bullerskydd. Under hem & fritid hittar du mer material i plast och produkter, lämpade som byggplaster.

Vi säljer plastmaterial

  • Vi säljer material i plast i format som skivor, rör, stänger mm.
  • Vi säljer både till företag och privatpersoner.
  • För material i vårt grundsortiment* kan du måttbeställa den storlek som du önskar köpa, vi kapar till önskat mått. Du betalar inte för helskivor eller tillkapning. För beställningsmaterial, kontakta oss för mer information.
  • Priserna för plastmaterial ändras ofta därför har vi valt att inte lägga ut priserna på vår hemsida. Kontakta oss för prisinformation och offertförfrågan.
*(det mesta av materialet på vår hemsida ingår i vårt grundsortiment)

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen