Legotillverkning

Legotillverkning i plast

Vi specialiserar oss på att producera och skräddarsy plastprodukter som möter specifika kundbehov och krav. Med en bred expertis och teknisk kompetens i bearbetning av en mängd olika plastmaterial, levererar vi på Plastbearbetning AB lösningar av högsta kvalitet till sina kunder. 

Vi kan plast 

Vår materialkunskap är omfattande, och vi arbetar med ett brett spektrum av plasttyper. Några av de material vi bearbetar inkluderar: 

  • Plexiglas av Akrylplast: Känd för sin klarhet och styrka, idealisk för produkter där visuell attraktivitet är viktig. 
  • PET: Ger utmärkt slagfasthet och används ofta i förpackningsindustrin. 
  • PVC och Skummad PVC: Används för dess mångsidighet och hållbarhet i olika konstruktioner. 
  • ABS: Känd för sin tålighet mot fysisk påverkan och kemikalier. 
  • Styren: Ofta används för dess kostnadseffektivitet i stora volymer. 
  • Dibond: Ett lätt men stabilt material, perfekt för användning i robusta konstruktioner. 

Produktionstekniker

Vår produktionsanläggning är utrustad med den senaste tekniken och traditionellt hantverk för att säkerställa optimal kvalitet och effektivitet i tillverkningen. Bland de tekniker vi använder finns: 

Tjänster och produkter 

Plastbearbetning AB är inte bara en tillverkare, utan även en fullservicepartner som kan hantera allt från design och produktutveckling till slutlig distribution. Vi erbjuder både standardprodukter som broschyrställ, menyställ, och butiksinredningar, samt beställningsarbeten baserade på ritningar eller skisser. Tilläggstjänster såsom tryck, screentryck, samt integrering av trä, metall och belysning är också tillgängliga för att möta specifika designkrav och funktionella behov. 

Vårt engagemang för kvalitet och innovation gör oss till en ideal partner för dina plastbearbetningsbehov. Hos Plastbearbetning AB brinner vi för att ligga i teknikens framkant och strävar ständigt efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att leverera produkter och tjänster som verkligen gör skillnad. 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen