Produktion av akrylplast

Broschyrställ & serieproduktioner

Söker du efter broschyrställ eller andra produkter? Vi levererar allt ifrån enstaka prototyper, till komplexa serieproduktioner. Vi har även ett brett sortiment av olika standardprodukter för skylt- och display, som till exempel broschyrställ. Många av dessa hittar du i vår webbutik www.plexiglasbutiken.se.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig med hela utvecklingsprocessen, från idé till färdig produkt. Vi kompletterar eventuellt med extern tillverkning så som t.ex. screentryck och belysning samt monterar och levererar därefter din produkt så färdig som du önskar.

Broschyrställ

Våra broschyrställ kan tillverkas utefter dina önskemål och behov. Ett broschyrställ är ett av den smidigaste displayprodukten eftersom den inte bara är otroligt anpassningsbar vid produktion utan användningsområdena är många. Eftersom material man kan tänkas vilja visa upp kommer i olika storlekar så kan även våra broschyrställ komma i många olika storlekar. Eftersom vår produktion går från råmaterial till färdig produkt så kan vi se till att broschyrstället anpassas så att den passar just där du ska ha den.

Fördelen med att använda akrylplast eller plexiglas som material för våra broschyrställ är att man kan komplettera med tillbehör eller speciella designönskemål. Våra broschyrställ med screentryck och belysning har blivit otroligt populära där det går att skräddarsy in belysning och screentryck i t.ex. logotyper i broschyrstället. Vi anpassar allt vi producerar utefter vad produkten ska användas till och våra broschyrställ finns på många företag och syns ofta på mässor.

Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig skapa personliga broschyrställ till dig och ditt företag. Välkommen till oss på Plastbearbetning AB!

Produktion

Plastbearbetning är ett företag med mer än 20-års erfarenhet av att tillverka olika produkter utefter kundernas önskemål. Vi har stor kompetens och tillverkar förstklassiga produkter i de flesta förekommande plastmaterial. Plexiglas av Akrylplast, Pet, PVC, PVC skummad, ABS, Styren och Dibond är exempel på några plaster som vi bearbetar.

Vår produktion består av kapning, laserskärning, CNS-fräsning, bockning, vacuumformning, varmformning, limning, montering m.m. Vi kombinerar den senaste tekniken med gediget hantverk. Till detta kan vi även ombesörja print, screentryck, trä, metall, belysning, distribution etc. om så önskas.

Polermaskin kör broschyrställ
Broschyrställ i färgat plexiglas
broschyrställ bockas

Vi kan hjälpa till med följande:

Beställningsarbeten från ritning eller skiss.

Design och produktutveckling.

Standardprodukter så som ex broschyrställ, menyställ, skyltställ, skyltfickor, plexiglasboxar, skyltar, butiksinredning mm.

Bearbetning av skivor, stänger och rör i Plexiglas(akryl), Pet, PVC, PVC skummad, ABS, Styren och Dibond.

Kontakta oss vare sig du ska ha ett broschyrställ, om du har frågor eller vill veta mer om plastbearbetning!

© 2015 Plastbearbetning AB